ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

ESET Endpoint Antivirus 9

ESET Endpoint Antivirus 9 predstavlja novi pristup potpuno integriranoj zaštiti računala. Najnovija verzija sustava za skeniranje ESET LiveGrid® brzo i precizno štiti vaše računalo. Rezultat je pametan sustav koji neprekidno vodi računa o napadima i zlonamjernom softveru koji bi mogao ugroziti vaše računalo.

ESET Endpoint Antivirus 9 potpuno je sigurnosno rješenje nastalo dugoročnim nastojanjima da se maksimalna zaštita kombinira s minimalnim utjecajem na sustav. Napredne tehnologije koje se temelje na umjetnoj inteligenciji mogu proaktivno eliminirati infiltraciju virusima, spywareom, virusom trojan, crvima, adwareom, rootkitima i drugim internetskim napadima, pri čemu nema negativnog utjecaja na rad vašeg sustava i računala.

Program ESET Endpoint Antivirus 9 prvenstveno je osmišljen za upotrebu na radnim stanicama u manjim poslovnim okruženjima.

U odjeljku Samostalna upotreba programa ESET Endpoint Antivirus možete pronaći teme pomoći podijeljene u nekoliko poglavlja i potpoglavlja koja vam mogu pružiti kontekst i olakšati snalaženje, uključujući Preuzimanje, Instalaciju i Aktivaciju.

7 prvenstveno je osmišljen za korištenje na radnim stanicama u malim tvrtkama. Upotreba programa ESET Endpoint Antivirus s programom ESET PROTECT u poslovnom okruženju omogućuje vam jednostavno upravljanje klijentskim radnim stanicama, primjenu smjernica i pravila, nadzor otkrivanja i daljinsko konfiguriranje klijenata s bilo kojeg umreženog računala.

Ovo poglavlje bavi se najčešćim pitanjima i problemima s kojima se možete susresti.


Značajke i prednosti

Redizajnirano korisničko sučelje

Korisničko sučelje u ovoj verziji značajno je redizajnirano i pojednostavljeno na temelju rezultata testa upotrebljivosti. Cjelokupan tekst i obavijesti grafičkog korisničkog sučelja pomno su pregledani pa sučelje sada pruža podršku i za pisma koja se pišu zdesna nalijevo, poput hebrejskog i arapskog. Pomoć na mreži sad je integrirana u ESET Endpoint Antivirus i pruža sadržaj podrške koji se dinamički nadograđuje.

Antivirus i antispyware

Proaktivno otkriva i čisti veći broj poznatih i nepoznatih virusa, crva, trojanaca i rootkita. Napredna heuristička tehnologija upozorava čak i na potpuno nepoznat zlonamjerni softver, štiteći vas od prijetnji i neutralizirajući ih prije nego uspiju prouzročiti bilo kakvu štetu. Zaštita web pristupa i Anti-Phishing zaštita vrši se nadgledanjem komunikacije između internetskih preglednika i udaljenih servera (uključujući SSL). Zaštita klijenta e-pošte omogućuje nadzor komunikacije e-poštom koja se prima putem protokola POP3(S) i IMAP(S).

Redovite nadogradnje

Redovita nadogradnja modula za otkrivanje virusa (prethodno zvanog „baza podataka virusnih potpisa”) i programskih modula najbolji je način za osiguravanje maksimalnog stupnja zaštite na računalu.

ESET LiveGrid®
(reputacija utemeljena na Cloud tehnologiji)

Reputaciju procesa koji se izvršavaju i datoteka možete provjeriti izravno iz programa ESET Endpoint Antivirus.

Daljinsko upravljanje

ESET PROTECT omogućuje upravljanje ESET-ovim programima na radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima u umreženom okruženju s jedne središnje lokacije. Uporabom ESET PROTECT web konzole (ESET PROTECT web konzole) možete instalirati ESET-ova rješenja, upravljati zadacima, nametati sigurnosna pravila, nadgledati stanje sustava i brzo rješavati probleme ili prijetnje na udaljenim računalima.

Zaštita od mrežnog napada

Analizira sadržaj mrežnog prometa i štiti od mrežnih napada. Blokira se sav promet koji se smatra štetnim.

Kontrola weba (samo ESET Endpoint Security)

Web kontrola omogućuje blokiranje web stranica s potencijalno uvredljivim sadržajima. Osim toga, poslodavci ili sistemski administratori mogu zabraniti pristup do 27 unaprijed definiranih kategorija web stranica i više od 140 podkategorija.