ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Metoda instalacije

Postoji nekoliko metoda za instalaciju verzije 9.x programa ESET Endpoint Antivirus na klijentske radne stanice, osim ako daljinski ne instalirate program ESET Endpoint Antivirus na klijentske radne stanice pomoću programa ESET PROTECT ili ESET PROTECT Cloud.

Metoda

Svrha

Link za preuzimanje

Instalacija pomoću programa ESET AV Remover

Alat ESET AV Remover pomoći će vam da uklonite gotovo sve antivirusne programe prethodno instalirane na sustavu prije nego što nastavite instalaciju.

Preuzmi 64-bitni
Preuzmi 32-bitni

***Instalacija (.exe)

Instalacijski postupak bez alata ESET AV Remover.

N/A

Instalacija (.msi)

U poslovnim okruženjima, instalacijski program .msi preferirani je instalacijski paket. To je prvenstveno zbog izvanmrežnih i daljinskih instalacija koje se koriste raznim alatima, kao što je ESET PROTECT.

Preuzmi 64-bitni
Preuzmi 32-bitni

Instalacija putem naredbenog retka

ESET Endpoint Antivirus može se instalirati lokalno upotrebom naredbenog retka ili na daljinu upotrebom zadatka klijenta iz programa ESET PROTECT.

N/A

Instalacija pomoću GPO-a ili SCCM-a

Upotrijebite alate za upravljanje poput GPO-a ili SCCM-a da biste instalirali ESET Management Agent i program ESET Endpoint Antivirus na klijentske radne stanice.

N/A

Instalacija pomoću RMM alata

ESET-ovi DEM dodaci alata za daljinsko praćenje i upravljanje (RMM) omogućuju instalaciju programa ESET Endpoint Antivirus na klijentske radne stanice.

N/A

Program ESET Endpoint Antivirus dostupan je na više od 30 jezika.