Meddelanden

Om du vill hantera hur ESET Endpoint Antivirus kommunicerar händelser till användaren navigerar du till Avancerade inställningar (F5) > Verktyg > Meddelanden. I det här konfigurationsfönstret kan du ställa in följande typer av meddelanden:

Programmeddelanden – visas direkt i programmets huvudfönster.

Meddelanden på skrivbordet – ett meddelande på skrivbordet visas som ett litet popup-fönster intill aktivitetsfältet.

E-postmeddelanden – E-postmeddelanden skickas till den angivna e-postadressen.

Anpassning av meddelanden – lägg till anpassade meddelanden, till exempel ett meddelande på skrivbordet.

I avsnittet Grundläggande använder du motsvarande reglage för att justera följande:

Reglage

Standard

Beskrivning

Visa meddelanden på skrivbordet

SWITCH_ENABLED

Inaktivera för att dölja popup-meddelanden intill aktivitetsfältet. Vi rekommenderar att det här alternativet hålls aktiverat så att produkten kan informera om när en ny händelse inträffar.

Visa inte meddelanden när...

SWITCH_ENABLED

Håll Visa inte meddelanden när program körs i helskärmsläge aktiverat för att dölja alla icke-interaktiva meddelanden.

Visa meddelanden med säkerhetsrapporter

SWITCH_DISABLED

Aktivera för att få ett meddelande när en ny version av säkerhetsrapporten genereras (endast tillgänglig utan hantering av ESET Security Management Center).

Visa meddelande om slutförd uppdatering

SWITCH_DISABLED

Aktivera för att få ett meddelande när produktens komponenter och detekteringsmotormoduler uppdateras.

Skicka händelsemeddelanden via e-post

SWITCH_DISABLED

Aktivera för att aktivera e-postmeddelanden.

Om du vill aktivera eller inaktivera vissa programmeddelanden klickar du på Redigera intill Programmeddelanden.

CONFIG_NOTIFICATIONS