Programmeddelanden

Justera synligheten för programmeddelanden (visas nederst till höger på skärmen) genom att navigera till Verktyg > Meddelanden > Grundläggande > Programmeddelanden i trädet med avancerade inställningar för ESET Endpoint Antivirus.

Listan med meddelanden är indelad i tre kolumner. Meddelandenamnen sorteras efter kategorier i den första kolumnen. Om du vill ändra hur produkten meddelar dig om nya programhändelser markerar du kryssrutorna i motsvarande kolumner Visa på skrivbordet och Skicka via e-post.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Om du vill göra allmänna inställningar för meddelanden på skrivbordet, till exempel hur länge ett meddelande ska visas eller minsta omfång för händelser som ska visas, går du till Meddelanden på skrivbordet i Avancerade inställningar > Verktyg > Meddelanden.

Om du vill ställa in formatet för e-postmeddelanden och konfigurera SMTP-serverinställningarna går du till Meddela via e-post i Avancerade inställningar > Verktyg > Meddelanden.

note

Om du vill ställa in meddelandena Filen har analyserats och Filen har inte analyserats medan du använder ESET Dynamic Threat Defense måste Proaktivt skydd ställas in på Blockera körning tills analysresultaten har kommit.