Asennusmenetelmät

Tuotteen ESET Endpoint Antivirus version 7.x voi asentaa asiakastyöasemaan useilla tavoilla, ellei tuotetta ESET Endpoint Antivirus oteta käyttöön asiakastyöasemissa etäsijainnista ESET Security Management Center- tai ESET PROTECT Cloud -ratkaisulla.

Napsauta tätä, jos haluat asentaa tai päivittää tuotteen ESET Endpoint Antivirus versioon 6.6.x

Menetelmät

Tarkoitus

Latauslinkki

Asennus ESET AV Remover-työkalulla

ESET AV Remover -työkalun avulla voit poistaa melkein minkä tahansa järjestelmääsi aiemmin asennetun virustentorjuntaohjelman ennen asennuksen jatkamista.

Lataa (64-bittinen)
Lataa (32-bittinen)

Asentaminen (.exe)

Asennusprosessi ilman ESET AV Remover -ohjelmaa.

N/A

Asennus (.msi)

Yritysympäristöissä .msi-asennusohjelma on suositeltava asennuspaketti. Syy tähän on offline- ja etäkäyttöönotot, jotka käyttävät erilaisia ESET Security Management Centerin kaltaisia työkaluja.

Lataa (64-bittinen)
Lataa (32-bittinen)

Komentoriviltä asentaminen

ESET Endpoint Antivirus on asennettavissa paikallisesti komentorivin avulla tai etäyhteydellä ESET Security Management Center -asiakastehtävällä.

N/A

GPO- tai SCCM-käyttöönotto

Hallintatyökaluilla (kuten GPO tai SCCM) voit ottaa käyttöön ESET Management Agentin ja ESET Endpoint Antivirus -tuotteen asiakkaiden työasemiin.

N/A

Käyttöönotto RMM-työkaluilla

Etähallinta- ja valvontatyökalulle (RMM) tarkoitetuilla ESETin DEM-laajennuksilla voit ottaa tuotteen ESET Endpoint Antivirus käyttöön asiakastyöasemissa.

N/A

ESET Endpoint Antivirus on saatavilla yli 30 kielellä.