Asentaminen (.exe)

Kun käynnistät .exe-asennusohjelman, ohjattu asennustoiminto opastaa sinua asennusvaiheissa.

important

Tärkeää

Varmista, ettei tietokoneeseen ole asennettu muita virustorjuntaohjelmia. Jos yhdelle tietokoneelle asennetaan kaksi virustorjuntaratkaisua tai enemmän, ne voivat toimia keskenään ristiriidassa. Suosittelemme poistamaan muut virustorjuntaohjelmat tietokoneesta. Luettelo yleisten virustentorjuntaohjelmien asennuksen poistotyökaluista on tietämyskanta-artikkelissamme (saatavana englanniksi sekä monilla muilla kielillä).

INSTALLATION_WELCOME

1.Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy, niin osoitat käyttöoikeussopimuksen hyväksymisen. Kun olet hyväksynyt ehdot, jatka asennusta napsauttamalla Seuraava.

INSTALLATION_EULA

2.Valitse, otetaanko ESET LiveGrid® -palautejärjestelmä käyttöön. ESET LiveGrid® auttaa varmistamaan, että ESET saa välittömästi ja jatkuvasti tiedon uusista tunkeutumisista. Näin voimme suojata asiakkaitamme paremmin. Järjestelmän kautta voit lähettää uusia uhkia ESETin viruslaboratorioon, jossa ne analysoidaan, käsitellään ja lisätään tunnistusohjelmaan.

3.Lisätietoja on luvussa Mahdollisesti ei-toivotut sovellukset.

Voit valita, että ESET Endpoint Antivirus asennetaan tiettyyn kansioon, valitsemalla Vaihda asennuskansio.

5.Viimeisessä vaiheessa vahvistetaan asennus napsauttamalla Asenna. Kun asennus on valmis, toiminto pyytää, että ESET Endpoint Antivirus aktivoidaan.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET