Tuotteen ESET Endpoint Antivirus aktivoiminen

Kun asennus on valmis, sinua pyydetään aktivoimaan tuote.

Tuotteesi aktivointiin on monia eri tapoja. Tietyn aktivointivaihtoehdon käytettävyys aktivointi-ikkunassa saattaa vaihdella maan sekä jakelutavan (ESETin Web-sivu, .asennusohjelman tyyppi – .msi vai .exe – jne.) mukaan.

Voit aktivoida kopion tuotteestasi ESET Endpoint Antivirus suoraan ohjelmasta napsauttamalla ilmaisinalueen kuvaketta TRAY_ICON ja valitsemalla valikosta Aktivoi tuotteen käyttöoikeus. Voit aktivoida tuotteesi myös päävalikosta, osiosta Ohje ja tuki > Aktivoi käyttöoikeus tai Suojauksen tila > Aktivoi tuote.

Voit aktivoida tuotteen ESET Endpoint Antivirus jollakin seuraavista tavoista:

Käyttöoikeusavain Ainutlaatuinen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, jota käytetään käyttöoikeuden omistajan tunnistamiseen ja käyttöoikeuden aktivoimiseen.

ESET Business Account – Tili, joka on luotu ESET Business Account-käyttöoikeudenhallintaportaalissa käyttöoikeustunnuksillasi (sähköpostiosoite + salasana). Tämän menetelmän avulla voit hallita useita käyttöoikeuksia yhdestä paikasta.

Offline-käyttöoikeus – Automaattisesti luotu tiedosto, joka siirretään ESET-tuotteeseen tarjoamaan käyttöoikeustiedot. Jos käyttöoikeus mahdollistaa offline-käyttöoikeustiedoston (.lf) lataamisen, voidaan tiedostoa käyttää offline-aktivoinnin suorittamiseen. Offline-käyttöoikeuksien lukumäärä vähennetään kaikkien saatavilla olevien käyttöoikeuksien kokonaismäärästä. Lisätietoja offline-tiedoston luomisesta on ESET Business Account -käyttöoppaassa.

Valitse Aktivoi myöhemmin, jos tietokoneesi on osa valvottua verkkoa ja jos järjestelmänvalvojasi suorittaa etäaktivoinnin palvelussa ESET Security Management Center. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa myös, jos haluat aktivoida tämän sovelluksen myöhemmin.

Jos sinulla on käyttäjänimi ja salasana, joilla aktivoidaan vanhempia ESET-tuotteita, etkä tiedä, miten ESET Endpoint Antivirus aktivoidaan, voit muuntaa aiemmat tunnistetietosi käyttöoikeusavaimeksi.

MONITOR_RED Epäonnistuiko tuoteaktivointi?

Voit vaihtaa tuotteen käyttöoikeuden milloin tahansa. Valitse ohjelman pääikkunassa Ohje ja tuki > Hallinnoi käyttöoikeutta. Näet julkisen käyttöoikeustunnuksen, jolla ESET-tuki tunnistaa käyttöoikeutesi. Käyttäjänimi, jolle tietokone on rekisteröity, tallennetaan osioon Tietoja. Osiota voi tarkastella napsauttamalla ilmaisinalueen kuvaketta TRAY_ICON hiiren kakkospainikkeella.

note

Huomautus

ESET Security Management Center voi aktivoida asiakastietokoneita äänettömästi käyttämällä järjestelmänvalvojan saataville tuomia käyttöoikeuksia. Ohjeet on eritelty ESET Security Management Center -konsolin online-ohjeessa.