GPO- tai SCCM-käyttöönotto

ESET Endpoint Antivirus voidaan asentaa suoraan asiakastyöasemaan tai etäsijainnista ESMC-palvelintehtävää käyttämällä, mutta se voidaan asentaa myös hallintatyökaluilla, joita ovat esimerkiksi ryhmäkäytäntöobjektit (GPO), Software Center Configuration Manager (SCCM), Symantec Altiris ja Puppet.

Hallinnoitu (suositus)

Jos kyseessä on hallinnoitu tietokone, ensin asennetaan ESET Management -agentti ja sitten ESET Endpoint Antivirus otetaan käyttöön kohteen ESET Security Management Center (ESMC) kautta. ESMC on asennettava verkkoosi.

1.Lataa erillinen asennusohjelma ESET Management -agentille.

2.Valmistele GPO-/SCCM-etäkäyttöönoton komentosarja.

3.Ota ESET Management -agentti käyttöön joko ratkaisulla GPO tai SCCM.

4.Varmista, että asiakastietokoneet on lisätty kohteeseen ESMC.

5.Ota ESET Endpoint Antivirus käyttöön asiakastietokoneissa ja aktivoi se.

note

Yksityiskohtaiset ohjeet

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

Ota ESET Management Agent käyttöön SCCM:n tai GPO:n (7.x) kautta

ESET Management Agentin käyttöönotto ryhmän käytäntöobjektilla (GPO)