Arbejde med ESET Endpoint Antivirus

Hovedprogramvinduet i ESET Endpoint Antivirus er inddelt i to afsnit. Det primære vindue til højre viser oplysninger, der svarer til den valgte indstilling i hovedmenuen til venstre.

note

Illustrerede instruktioner

Se Åbn programmets hovedvindue i ESET Windows-produkter for at få illustrerede instruktioner, der er tilgængelige på engelsk og på flere andre sprog.

Du kan vælge farveskemaet for ESET Endpoint Antivirus GUI i øverste højre hjørne af hovedprogramvinduet. Klik på ikonet Farveskema (ikonet ændres baseret på det aktuelt valgte farveskema) ud for ikonet Minimer, og vælg farveskemaet i rullemenuen:

• Det samme som systemfarven – Angiver farveskemaet for ESET Endpoint Antivirus baseret på indstillingerne for dit operativsystem.
  • Mørk – ESET Endpoint Antivirus får et mørkt farveskema (mørk tilstand).
  • Lys-ESET Endpoint Antivirus får et lyst farveskema, som er standard.

PAGE_HOME

Indstillinger i hovedmenu:

Beskyttelsesstatus – Indeholder oplysninger om beskyttelsesstatus for ESET Endpoint Antivirus.

Computerscanning – Konfigurer og start en scanning af din computer, eller opret en brugerdefineret scanning.

Opdatering – Viser oplysninger om opdateringerne af moduler og registreringsprogrammet.

Værktøjer – Funktioner, som gør det nemmere at administrere programmer og tilbyder yderlige indstillinger til erfarne brugere.

Opsætning – Indeholder konfigurationsindstillinger for ESET Endpoint Antivirus-beskyttelsesfunktionerne og adgang til Avanceret opsætning.

Hjælp og support – Viser oplysninger om din licens, det installerede ESET-produkt og links til onlinehjælp, ESET-vidensbasen og teknisk support.