Avanceret opsætning

Avanceret opsætning giver dig mulighed for at konfigurere detaljerede indstillinger i ESET Endpoint Antivirus for at opfylde dine behov.

For at åbne Avanceret opsætning skal du åbne programmets hovedvindue og trykke på F5-tasten på tastaturet eller klikke på Opsætning > Avanceret opsætning.

note

Når du opretter en politik fra ESET PROTECT On-Prem-webkonsollen, kan du vælge flaget til hver indstilling. Indstillinger med flaget Gennemtving har prioritet og kan ikke overskrives af en senere politik (heller ikke hvis den senere politik har flaget Gennemtving). Dette sikrer, at denne indstilling ikke ændres (f.eks. af en bruger eller af senere politikker under fletning). Du kan finde flere oplysninger i Flag i onlinehjælp til ESET PROTECT On-Prem.

note

Afhængigt af din adgangsopsætning kan du blive bedt om at skrive en adgangskode for at åbne Avanceret opsætning.

I den avancerede opsætning kan du konfigurere følgende indstillinger:

CONFIG_SCANNER