Opsætning af adgang

ESET Endpoint Antivirus-indstillingerne er en vigtig del af din sikkerhedspolitik. Uautoriserede ændringer kan eventuelt bringe stabiliteten og beskyttelse af dine systemer i fare. For at undgå uautoriserede ændringer kan opsætningsparametrene i ESET Endpoint Antivirus beskyttes med adgangskode. Adgangsopsætning kan konfigureres i Avanceret opsætning > Brugerflade > Opsætning af adgang.

Hvis du vil angive en adgangskode for at beskytte opsætningsparametre og fjernelse af ESET Endpoint Antivirus, skal du klikke på Angiv ud for Beskyt indstillinger med adgangskode.

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du klikke på Skift adgangskode ud for Beskyt indstillinger med adgangskode.

Hvis du vil fjerne din adgangskode, skal du klikke på Fjern ud for Beskyt indstillinger med adgangskode.

Administrerede miljøer

Administratoren kan oprette en politik for at beskytte indstillingerne for ESET Endpoint Antivirus med en adgangskode på tilsluttede klientcomputere. Hvis du vil oprette en ny politik, kan du gå til Indstillinger beskyttet med adgangskode.

CONFIG_PASSWORD