Opdateringsopsætning

En regelmæssig opdatering af ESET Endpoint Antivirus anbefales for at levere maksimal sikkerhed til din computer. Opdateringsmodulet sikrer, at både programmodulerne og systemkomponenterne altid er opdateret.

Ved at klikke på Opdater i programmets hovedvindue kan du se den aktuelle opdateringsstatus, herunder dato og klokkeslæt for den sidst gennemførte opdatering, og om en opdatering er nødvendig.

Ud over automatiske opdateringer kan du klikke på Søg efter opdateringer for at udløse en manuel opdatering.

PAGE_UPDATE

Avanceret opsætning > Opdater indeholder yderligere opdateringsindstillinger som f.eks. opdateringstilstand, proxyserveradgang og LAN-forbindelser.

Hvis du oplever problemer med en opdatering, kan du klikke på Ryd for at rydde opdateringscachen. Hvis du stadig ikke kan opdatere programmoduler, kan du gå til afsnittet Fejlfinding af meddelelsen "Modulerne blev ikke opdateret".

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK

Indstillingen Vælg automatisk i Avanceret opsætning > Opdater > Profiler > Opdateringer > Modulopdateringer er aktiveret som standard. Når du bruger en ESET-opdateringsserver til at modtage opdateringer, anbefaler vi, at du lader den være, som den er.

For at opnå optimal funktionalitet skal programmet opdateres automatisk. Automatiske opdateringer kan kun ske, hvis den rette licensnøgle er angivet i Hjælp og support > Aktivér produkt. Hvis du ikke har angivet din licensnøgle efter installationen, kan du gøre det når som helst. Du kan finde flere oplysninger om aktivering under Sådan aktiverer du ESET Endpoint Antivirus.