Hvordan bruke en anbefalt retningslinje for ESET Endpoint Antivirus

Beste praksis etter å ha koblet ESET Endpoint Antivirus til ESET PROTECT er å bruke anbefalte retningslinjer eller tilpassede retningslinjer.

Det er flere innebygde retningslinjer for ESET Endpoint Antivirus:

Retningslinjer

Beskrivelse

Virusbeskyttelse – Balansert

Sikkerhetskonfigurasjon anbefales for de fleste oppsett.

Virusbeskyttelse – maksimal sikkerhet

Utnytter maskinlæring, dyp atferdsinspeksjon og SSL-filtrering. Deteksjon av potensielt usikre, uønskede og mistenkelige programmer berøres.

Skybasert omdømme- og tilbakemeldingssystem

Aktiverer skybasert ESET LiveGrid®-omdømme- samt tilbakemeldingssystem for å forbedre deteksjonen av de siste truslene og hjelp til med å dele potensielle ondsinnede eller ukjente trusler for videre analyse.

Enhetskontroll – Maksimal sikkerhet

Alle enheter blokkeres. Når en enhet vil koble seg til, må administratoren tillate det.

Enhetskontroll – skrivebeskyttet

Alle enheter kan bare leses. Skriving er ikke tillatt.

Brannmur – Blokker all trafikk unntatt ESET PROTECT og ESET Inspect-tilkoblinger

Blokkerer all trafikk unntatt tilkobling til ESET PROTECT og ESET Inspect-server (ESET Endpoint Security).

Logging – Fulle diagnostiske logginger

Denne malen sikrer at administratoren har alle loggene tilgjengelig ved behov. Alt logges fra minimum loggingsfylde inkludert HIPS og ThreatSense, brannmur. Logger fjernes automatisk etter 90 dager.

Logging – Logg bare viktige hendelser

Retningslinjen sikrer at advarsler, feil og kritiske hendelser logges. Logger fjernes automatisk etter 90 dager.

Synlighet – Balansert

Standardoppsett for synlighet. Statuser og varsler er aktivert.

Synlighet – Usynlig modus

Deaktiverte varsler, varslinger, GUI, integrasjon til hurtigmenyen. Ingen egui.exe vil kjøre. Egnet for administrasjon utelukkende fra ESET PROTECT Cloud.

Synlighet – redusert interaksjon med bruker

Deaktiverte statuser, deaktiverte varsler, GUI presentert.

Følg disse trinnene for å angi retningslinjen kalt Virusbeskyttelse – maksimal sikkerhet, som iverksetter mer enn 50 anbefalte oppsett for ESET Endpoint Antivirus på arbeidsstasjonene:

note

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Bruk en anbefalt eller forhåndsdefinert retningslinje for ESET Endpoint Antivirus ved å bruke ESET PROTECT

1. Åpne ESET PROTECT-webkonsollen.
  2. Naviger til ICON_ESMC_POLICY Retningslinjer og utvid Innebygde retningslinjer > ESET Endpoint for Windows.
  3. Klikk på Virusbeskyttelse – Maksimal sikkerhet – anbefalt.
  4. I kategorien Tilordnet til klikker du på Tilordne klient(er) eller Tilordne grupper(r) og velger de datamaskinene du vil bruke denne retningslinjen for.

ADMIN_APPLY_POLICY

Hvis du vil se hvilke innstillinger som brukes for denne retningslinjen, klikker du på kategorien Innstillinger og utvider Avansert oppsett-treet.

• Den blå prikken representerer en endret innstilling for denne retningslinjen
  • Nummeret i den blå rammen representerer et antall innstillinger som endres av denne retningslinjen
  • Les mer om ESET PROTECT-retningslinjer

ADMIN_APPLY_POLICY_SETTINGS