Hva er retningslinjer

Administratoren kan skyve bestemte konfigurasjoner til ESET-produkter som kjører på klientmaskiner ved hjelp av retningslinjer fra ESET PROTECT Webkonsoll. En retningslinje kan brukes direkte på individuelle datamaskiner og til grupper av datamaskiner. Du kan også tilordne flere retningslinjer til en datamaskin eller til en gruppe.

En bruker må ha følgende tillatelser for å opprette en ny retningslinje: Les tillatelse til å lese listen over retningslinjer, Bruk tillatelse til å tilordne retningslinjer for måldatamaskiner og Skriv Tillatelse til å opprette, endre, eller redigere retningslinjer.

Retningslinjer brukes i rekkefølgen Statiske grupper. For Dynamiske grupper, gjelder retningslinjer for underordnede Dynamiske grupper først. Dette lar deg bruke retningslinjer med større innvirkning på toppen av gruppetreet, og mer spesifikke retningslinjer på undergrupper. Ved bruk av flagg kan en ESET Endpoint Antivirus bruker med tilgang til grupper plassert høyere i treet, tilsidesette retningslinjene for lavere grupper. Algoritmen er forklart i ESET PROTECT Online hjelp.

note

Vi anbefaler at du tilordner mer generelle retningslinjer (for eksempel retningslinjen for oppdateringsserveren) til høyere grupper i gruppetreet. Mer spesifikke retningslinjer (for eksempel kontrollinnstillinger for enhet) skal tildeles dypere i gruppetreet. Den nederste retningslinjen overstyrer vanligvis innstillingene til de øvre retningslinjene når de slås sammen (med mindre annet er definert ved hjelp av retningslinjeflagg).