Tietoturva- ja vakauspäivitykset

ESET Endpoint Antivirus ‑päivitykset ovat olennainen osa haittakoodilta suojautumisessa. Jokaisessa uudessa ESET Endpoint Antivirus ‑versiossa on monia parannuksia ja virheenkorjauksia. Suosittelemme, että ESET Endpoint Antivirus päivitetään säännöllisesti, jotta pysyt turvassa tietoturvahaavoittuvuuksilta ja ‑uhilta. ESET Endpoint Antivirus on muiden ESET-tuotteiden mukaisesti määrätyssä elinkaarensa vaiheessa.

note

Lisätietoja:

Tuen päättymisen käytäntö (yritystuotteet)
Tuotepäivitykset
Tietoturvan ja vakauden hotfix-päivitykset

Lisätietoja ESET Endpoint Antivirus ‑ohjelman muutoksista asennuksesta on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa.

important

Automaattiset päivitykset varmistavat tuotteesi parhaan suojauksen ja vakauden. Tietoturva- ja vakauspäivityksiä ei voi poistaa käytöstä.