Tuoteaktivointi

Kun asennus on valmis, sinua pyydetään aktivoimaan tuote.

Tuotteesi aktivointiin on monia eri tapoja. Tietyn aktivointivaihtoehdon käytettävyys aktivointi-ikkunassa saattaa vaihdella maan sekä jakelutavan (ESETin Web-sivu, .asennusohjelman tyyppi – .msi vai .exe – jne.) mukaan.

Voit aktivoida ESET Endpoint Antivirus:n kohdassa ohjelman pääikkuna > Ohje ja tuki > Aktivoi tuote tai Suojauksen tila > Aktivoi tuote.

Voit aktivoida tuotteen ESET Endpoint Antivirus jollakin seuraavista tavoista:

• Käytä ostettua käyttöoikeusavainta– Ainutlaatuinen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, jota käytetään käyttöoikeuden omistajan tunnistamiseen ja käyttöoikeuden aktivoimiseen.
  • ESET HUBESET HUB -tili, joka sinun on luotava. ESET HUB on keskitetty yhdyskäytävä yhtenäiseen ESET PROTECT -suojausalustaan. Se mahdollistaa keskitetyn identiteettien, tilausten ja käyttäjien hallinnan kaikissa ESET-alustamoduuleissa. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa aktivoidaksesi ESET Endpoint Antivirus:n myös vanhemmilla käyttöoikeuksien hallintatyökaluilla: ESET Business Account tai ESET MSP Administrator.
  • Offline-käyttöoikeus – Automaattisesti luotu tiedosto, joka siirretään ESET-tuotteeseen tarjoamaan käyttöoikeustiedot. Jos käyttöoikeus mahdollistaa offline-käyttöoikeustiedoston (.lf) lataamisen, voidaan tiedostoa käyttää offline-aktivoinnin suorittamiseen. Offline-käyttöoikeuksien lukumäärä vähennetään kaikkien saatavilla olevien käyttöoikeuksien kokonaismäärästä. Lisätietoja offline-tiedoston luomisesta on ESET Business Account -käyttöoppaassa.

Valitse Aktivoi myöhemmin, jos tietokoneesi on osa valvottua verkkoa ja jos järjestelmänvalvojasi suorittaa etäaktivoinnin palvelussa ESET PROTECT. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa myös, jos haluat aktivoida tämän sovelluksen myöhemmin.

Jos sinulla on käyttäjänimi ja salasana, joilla aktivoidaan vanhempia ESET-tuotteita, voit muuntaa aiemmat tunnistetietosi käyttöoikeusavaimeksi.

Voit muuttaa tuotteen käyttöoikeutta milloin tahansa kohdassa ohjelman pääikkuna > Ohje ja tuki > Vaihda käyttöoikeus. Näet julkisen käyttöoikeustunnuksen, jolla ESET-tuki tunnistaa käyttöoikeutesi.

note

ESET PROTECT voi aktivoida asiakastietokoneita äänettömästi käyttämällä järjestelmänvalvojan saataville tuomia käyttöoikeuksia. Katso ohjeet ESET PROTECT:n online-ohjeesta.

MONITOR_RED Epäonnistuiko tuoteaktivointi?