Vanhan tuotteen automaattinen päivitys

ESET-tuoteversiotasi ei enää tueta, ja tuotteesi on päivitetty uusimpaan versioon.

MONITOR_RED Yleisiä asennusongelmia

note

Kussakin uudessa ESET-tuoteversiossa on paljon virheenkorjauksia ja parannuksia. Asiakkaat, joilla on voimassa oleva ESET-tuotteen käyttöoikeus, voivat päivittää saman tuotteen uusimpaan versioon maksutta.

Viimeistele asennus seuraavasti:

1. Hyväksy käyttöoikeussopimus ja kuittaa tietosuojakäytäntö valitsemalla Hyväksy ja jatka. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimusta, valitse Poista asennus. Et voi siirtyä edelliseen versioon.
  2. Valitse Salli kaikki ja jatka, jos haluat sallia ESET LiveGrid® -palautejärjestelmän tai valitse Jatka, jos halua osallistua.
  3. Kun olet aktivoinut uuden ESET-tuotteen käyttöoikeusavaimellasi, aloitussivu tulee näkyviin. Jos käyttöoikeustietoja ei löydy, voit jatkaa uudella kokeilukäyttöoikeudella. Jos edellisessä tuotteessa käytetty käyttöoikeutesi ei ole voimassa, aktivoi ESET-tuotteesi.
  1. Asennuksen viimeistely edellyttää laitteen uudelleenkäynnistystä.