Windows 10 -päivitys tuotteen ESET Endpoint Antivirus kohdalla

warning

Suosittelemme, että ennen Windows 10 -päivityksen tekoa päivität ESET-tuotteesi sen uusimpaan versioon ja lataat uusimmat moduulipäivitykset. Näin suojaus on mahdollisimman kattava, ja voit säilyttää ohjelmasi asetukset ja käyttöoikeustiedot Windows 10 -päivityksen aikana.

Muut kieliversiot:

Jos etsit toisen kielistä versiota ESET-päätelaitetuotteestasi, siirry lataussivulle.

note

Lisätietoja ESET-yritystuotteiden yhteensopivuudesta Windows 10:n kanssa.