Peilin määrittäminen

ESET Endpoint Antivirus voidaan määrittää tallentamaan tunnistusohjelman päivitystiedostojen kopioita ja jakamaan päivityksiä muihin työasemiin, joissa on käytössä ESET Endpoint Antivirus tai ESET Endpoint Security.

warning

Päivityspeili luo kopion päivitystiedostoista, joita voi käyttää sellaisten työasemien päivittämiseen, joissa käytetään ESET Endpoint Antivirus for Windows -ohjelman samaa pääversiota. (Esimerkiksi ESET Endpoint Antivirus for Windows -versio 10.x luo päivitysversiot vain version 10.x ESET Endpoint Antivirus for Windows- ja ESET Endpoint Security for Windows -ohjelmille.)

Tuotteen ESET Endpoint Antivirus määrittäminen peilipalvelimeksi niin, että se tarjoaa päivityksiä sisäisen HTTP-palvelimen kautta.

1. Avaa Lisäasetukset painamalla F5 ja valitse Päivitä > Profiilit > Peilauspäivitys.
  2. Laajenna Päivitykset ja varmista, että Valitse automaattisesti -asetus on valittu Moduulipäivitykset-kohdasta.
  3. Laajenna Peilauspäivitys ja ota käyttöön Luo peili päivitystä varten ja Ota HTTP-palvelin käyttöön.

note

Lisätietoja:

Peilipalvelimen määrittäminen tarjoamaan päivityksiä jaetun verkkokansion kautta

1. Luo jaettu kansio paikallis- tai verkkolaitteelle. Tämän kansion on oltava kaikkien ESET-tietoturvaratkaisuita käyttävien käyttäjien luettavissa ja paikallisesta JÄRJESTELMÄ-tilistä kirjoitettavissa.
  2. Aktivoi Luo peili päivitystä varten-valinta kohdasta Lisäasetukset > Päivitys > Profiilit > Peilauspäivitys.
  3. Valitse sopiva tallennuskansio napsauttamalla Tyhjennä ja valitsemalla sitten Muokkaa. Selaa ja valitse luomasi jaettu kansio.

note

Jos et halua tarjota moduulipäivityksiä sisäisen HTTP-palvelimen kautta, poista Ota HTTP-palvelin käyttöön -valinta.