Internet ja sähköposti

Voit määrittää Internet -ja sähköpostisuojausasetukset valitsemalla Internet-suojaus-vaihtoehdon Asetukset-ikkunasta. Tässä voidaan säätää ohjelman asetuksia tarkemmin.

Jos haluat keskeyttää yksittäisiä suojausmoduuleja tai poistaa niitä käytöstä, napsauta liukusäädinkuvaketta MODULE_ENABLED.

warning

Suojausmoduulien poistaminen käytöstä saattaa heikentää tietokoneesi suojauksen tasoa.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Napsauta suojausmoduulin vieressä olevaa rataskuvaketta GEAR_black, jos haluat käyttää kyseisen moduulin lisäasetuksia.

Internet-yhteyksien muodostaminen kuuluu henkilökohtaisen tietokoneen vakio-ominaisuuksiin. Valitettavasti Internetistä on tullut merkittävin haitallisen koodin levittämismenetelmä. Tästä syystä on tärkeää, että Internetin käytön suojaus määritetään huolellisesti.

Tietojenkalastelusuojaus on toinen suojakerros, joka tarjoaa paremman suojan laittomia web-sivuja vastaan, jotka yrittävät hankkia salasanoja ja muita arkaluontoisia tietoja.

Sähköpostisovelluksen suojaus mahdollistaa POP3(S)- ja IMAP(S)-protokollien välityksellä vastaanotetun sähköpostiliikenteen tarkkailun. Sähköpostilaajennuksen avulla ESET Endpoint Antivirus voi tarkkailla kaikkea sähköpostiliikennettä.