Sähköpostisovelluksen suojaus

Katso ESET Endpoint Antivirus -ohjelman integroiminen sähköpostiohjelmaan -kohdasta ohjeita, jos haluat lisätietoja integraation määrittämiseen.

Sähköpostisovelluksen asetukset sijaitsevat kohdassa Lisäasetukset (F5) > Internet ja sähköposti > Sähköpostisovelluksen suojaus > Sähköpostisovellukset.

Sähköpostisovellukset

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla – Kun tämä asetus on poistettu käytöstä, sähköpostisovelluksen lisäosien suojaus ei ole käytössä.

Tarkistettava sähköpostiviesti

Valitse tarkistettavat sähköpostit:

• Vastaanotettu sähköposti
  • Lähetetty sähköposti
  • Luettu sähköposti
  • Muokattu sähköposti

note

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla -asetus kannattaa pitää käytössä. Vaikka integrointi ei ole käytössä tai vaikka se ei toimisi, Protokollasuodatus (IMAP/IMAPS ja POP3/POP3S) suojaa sähköpostiliikennettä edelleen.

Tartunnan saaneelle sähköpostille tehtävät toimenpiteet

Puhdista – Ohjelma tunnistaa viruksen tartuttamat liitetiedostot, mutta se ei suorita toimenpiteitä.

Poista sähköposti – Ohjelma ilmoittaa käyttäjälle tartunnasta ja poistaa viestin.

Siirrä sähköposti poistettujen kohteiden kansioon – Tartunnan saaneet sähköpostit siirretään automaattisesti Poistetut kohteet -kansioon.

Siirrä sähköposti kansioon (oletustoiminto) – Tartunnan saaneet sähköpostit siirretään automaattisesti määrättyyn kansioon.

Kansio – Määritä mukautettu kansio, johon tartunnan saaneet sähköpostit siirretään.

Toista tarkistus päivityksen jälkeen – Jos käytössä, tarkistaa tartunnan saaneet sähköpostiviestit uudelleen tunnistusohjelman päivittämisen jälkeen.

Hyväksy muiden moduulien tarkistustulokset – Antaa sähköpostisuojausmoduulin käyttää toisista suojausmoduuleista saatuja tarkistustuloksia uuden tarkistuksen sijaan.