Protokollasuodatus

Sovellusprotokollien virustorjunnasta vastaa ThreatSense-tarkistusmoduuli, joka on integroitu saumattomasti kaikkiin haittaohjelmien tarkistustekniikoihin. Protokollasuodatus toimii automaattisesti riippumatta käytössä olevasta Internet-selaimesta tai sähköpostisovelluksesta. Voit muokata salauksen (SSL) asetuksia valitsemalla Lisäasetukset (F5) > Internet ja sähköposti > SSL/TLS.

Ota sovellusprotokollien sisällönsuodatus käyttöön – Tästä voidaan poistaa protokollasuodatus käytöstä. Huomaa, että tuotteen ESET Endpoint Antivirus useat osat (Internetin käytön suojaus, sähköpostiprotokollasuojaus, tietojenkalastelusuojaus, Internet-valvonta) ovat tästä riippuvaisia eivätkä toimi ilman sitä.

Ohitetut sovellukset – Tällä toiminnolla voit ohittaa tiettyjä sovelluksia protokollasuodatuksessa. Tästä on hyötyä, kun protokollasuodatus aiheuttaa yhteensopivuusongelmia.

Ohitetut IP-osoitteet – Tällä toiminnolla voit ohittaa tiettyjä etäosoitteita protokollasuodatuksessa. Tästä on hyötyä, kun protokollasuodatus aiheuttaa yhteensopivuusongelmia.

example

IPv4-osoitteet ja peite:

• 192.168.0.10 – Lisää sen yksittäisen tietokoneen IP-osoitteen, johon sääntöä sovelletaan.
  • 192.168.0.1 ja 192.168.0.99 – IP-osoitealue (usealle tietokoneelle), johon sääntöä sovelletaan, määritetään antamalla ensimmäinen ja viimeinen IP-osoite.
  • Aliverkko (tietokoneiden ryhmä), jonka määrittämiseen käytetään IP-osoitetta ja peitettä. Esimerkiksi 255.255.255.0 on etuliitteen 192.168.1.0/24 verkonpeite, mikä tarkoittaa osoitealuetta 192.168.1.1192.168.1.254.

IPv6-osoite ja peite:

• 2001:718:1c01:16:214:22ff:fec9:ca5 – sen yksittäisen tietokoneen IPv6-osoite, johon sääntöä sovelletaan
  • 2002:c0a8:6301:1::1/64 – IPv6-osoite, jonka etuliitteen pituus on 64 bittiä, eli 2002:c0a8:6301:0001:0000:0000:0000:0000 to 2002:c0a8:6301:0001:ffff:ffff:ffff:ffff