Grænser

I afsnittet Grænser kan du angive maksimumstørrelsen på objekter og niveauer af indlejrede arkiver, der skal scannes:

Maksimumstørrelse: Definerer den maksimale størrelse på de objekter, der skal scannes. Når den maksimale størrelse er defineret. vil antivirusmodulet kunne scanne objekter, der er mindre end den angivne størrelse. Denne indstilling bør kun ændres af avancerede brugere, der har særlige grunde til at udelade større objekter fra scanning.

Maksimumscanningstid: Definerer den maksimale tid, der afses til scanning af et objekt. Hvis en brugerdefineret værdi er blevet angivet her, stopper antivirusmodulet scanning af et objekt, når denne tid er forløbet, uanset om scanningen blev afsluttet eller ej.

Maksimalt indlejringsniveau: Specificerer den maksimale dybe af arkivscanning. Det anbefales ikke at ændre standardværdien på 10. Under normale omstændigheder er der ingen grund til at ændre den. Hvis scanning afsluttes før tid på grund af antallet af indlejrede arkiver, forbliver arkivet ikke-kontrolleret.

Maksimal filstørrelse:Med denne indstilling kan du angive den maksimale filstørrelse for filer, der er indeholdt i arkiver (når de er pakket ud), som skal scannes. Hvis scanning afsluttes før tid på grund af denne grænse, forbliver arkivet ikke-kontrollet.