Udeladelser

Et filtypenavn er den del af et filnavn, der er adskilt af et punktum. Filtypenavnet definerer typen og indholdet af en fil. I dette afsnit af konfigurationen af ThreatSense-parametre kan du definere, hvilke filtyper der skal udlades fra scanning.

Som standard scannes alle filer uanset deres filtypenavne. Ethvert filtypenavn kan tilføjes listen over filer, der skal udelades fra scanning. Ved hjælp af knapperne plus og minus kan du aktivere eller forhindre scanning af bestemte filtyper.

Udeladelse af filer fra scanning er nogle gange nødvendigt, hvis scanning af bestemte filtyper forhindrer programmet i at fungere korrekt. Det kan f.eks. være en god ide at udelade log-, cfg- og tmp-filer. Det korrekte format til indtastning af filtypenavne er:

log

cfg

tmp