Rensning

Rensningsindstillinger bestemmer, hvordan scanneren renser inficerede filer. Der er tre rensningsniveauer:

Ingen rensning – Inficerede filer renses ikke automatisk. Der vises et advarselsvindue i programmet, hvor du kan vælge en handling.

Standardrensning – Programmet forsøger automatisk at rense eller slette en inficeret fil. Hvis det ikke er muligt at vælge den korrekte handling automatisk, bliver du tilbudt en række opfølgningshandlinger. Rækken af opfølgningshandlinger vises også, hvis en foruddefineret handling ikke kunne udføres.

Fuldstændig rensning – Programmet renser og sletter alle inficerede filer (herunder arkivfiler). Den eneste undtagelse er systemfilerne. Hvis det ikke er muligt at rense en fil, modtager du en meddelelse, og du bliver bedt om at vælge den type handling, der skal foretages.

warning

Arkivfiler

I tilstanden Standardrensning slettes hele arkivfiler kun, hvis alle filer i arkivet er inficerede. Hvis et arkiv indeholder både ikke-inficerede og inficerede filer, slettes det ikke. Hvis der registreres en inficeret arkivfil i tilstanden Fuldstændig rensning, slettes hele arkivet, også selvom arkivet indeholder rensede filer.

important

Arkivscanning

I tilstanden Standardrensning slettes hele arkivfiler kun, hvis alle filer i arkivet er inficerede. Hvis et arkiv indeholder både ikke-inficerede og inficerede filer, slettes det ikke. Hvis der registreres en inficeret arkivfil i tilstanden Fuldstændig rensning, slettes hele arkivet, også selvom arkivet indeholder rensede filer.