Andre

Aktiver Smart optimering

Med Smart optimering aktiveret optimeres indstillingerne til at sikre det mest effektive scanningsniveau uden at kompromitere scanningshastigheden. De forskellige beskyttelsesmoduler scanner intelligent og gør brug a forskellige scanningsmetoder. Smart optimering defineres ikke stift inden for produktet. ESET-udviklingsteamet implementerer hele tiden nye ændringer, som derefter integreres i ESET Cyber Security Pro via regelmæssige opdateringer. Hvis Smart optimering deaktiveres, aktiveres kun de brugerdefinerede indstillinger i kernen af det bestemte modul af ThreatSense, når der udføres en scanning.

Scan alternativ datastrøm (kun on-demand-scanner)

Alternative datastrømme  der bruges af filsystemet, er fil- og mappeforbindelser, som ikke kan ses af de ordinære scanningsteknikker. Mange infiltrationer prøver at undgå registrering ved at være camoufleret som alternative datastrømme.