Beskyttelse ved opstart

Startfilen scanner automatisk filer, når systemet startes op. Som standard kører denne scanning regelmæssigt som en planlagt opgave, når en bruger logger på, eller når registreringsmodulerne er opdateret. For at ændre de ThreatSense-søgeparametre, der gælder for scanningen ved opstart, skal du klikke på knappen Opsætning. Du kan få mere at vide om konfiguration af ThreatSense-motoren ved at læse dette afsnit.