Realtidsbeskyttelse af filsystem

Realtidsbeskyttelsen af filsystemet kontrollerer alle typer medier og udløser en scanning baseret på forskellige hændelser. Med ThreatSense-teknologien (beskrevet under Opsætning af ThreatSense-programparametre) kan realtidsbeskyttelse af filsystemet være forskellig for filer, der er oprettet for nylig, og eksisterende filer. Det er nemmere at kontrollere filer, der er oprettet for nylig.

Som standard scannes alle filer ved åbning af filer, oprettelse af filer eller kørsel af filer. Vi anbefaler, at du bevarer disse standardindstillinger, da de giver maksimal realtidsbeskyttelse af din computer. Realtidsbeskyttelse starter ved systemstart og yder uafbrudt scanning. I særlige tilfælde (hvis der f.eks. er konflikt med en anden realtidsscanner) kan du afslutte realtidsbeskyttelse ved at klikke på ikonet ESET Cyber Security Pro ECS_icon, som findes i menulinjen (øverst på skærmen), og derefter vælge Deaktiver realtidsbeskyttelse af filsystem. Du kan også deaktivere realtidsbeskyttelse af filsystemet fra hovedprogramvinduet. (Klik på Konfiguration > Computer, og angiv Realtidsbeskyttelse af filsystem til DEAKTIVERET).

Følgende medietyper kan udelades fra Real-time-scanneren:

Lokale drev – Systemharddiske

Flytbare medier – Cd'er, dvd'er, USB-medier, Bluetooth-enheder osv.

Netværksmedier – Alle tilknyttede drev

Vi anbefaler, at du bruger standardindstillingerne og kun ændrer scanningsudeladelser i særlige tilfælde, f.eks. når en scanning af bestemte medier gør dataoverførsler markant langsommere.

Hvis du vil ændre avancerede indstillinger for realtidsbeskyttelse af filsystemet, skal du gå til Konfiguration > Indtast programpræferencer ... (eller trykke på cmd+,) > Realtidsbeskyttelse og klikke på Opsætning... ud for Avancerede indstillinger (beskrevet under Avancerede scanningsindstillinger).