Avancerede indstillinger

I dette vindue kan du definere, hvilke objekttyper der scannes af ThreatSense-motoren. Du kan få mere at vide om Selvudpakkende arkiver, Runtime packers og Avanceret heuristik under Opsætning af ThreatSense-programparametre.

Vi anbefaler ikke, at du foretager ændringer i sektionen Standardindstillinger for arkiver, medmindre det er nødvendigt for at løse et bestemt problem, da højere værdier for arkivindlejring kan reducere systemets ydeevne.

ThreatSense-parametre for kørte filer – Som standard bruges Avanceret heuristik, når filer køres. Vi anbefaler på det kraftigste, at du lader Smart optimering og ESET Live Grid være aktiveret for at mindske indflydelsen på systemets ydeevne.

Forøg kompatibiliteten med netværksenheder – Denne indstilling forbedrer ydeevnen, når du åbner filer via netværket. Den skal aktiveres, hvis du oplever nedbrud, mens du har adgang til netværksdrev. Denne funktion bruger systemfilkoordinatoren på macOS 10.10 og nyere. Vær opmærksom på, at ikke alle programmer understøtter filkoordinatoren, f.eks. så understøtter Microsoft Word 2011 den ikke, mens Word 2016 gør.