Hvornår skal konfigurationen af realtidsbeskyttelse ændres?

Realtidsbeskyttelse er den vigtigste komponent i at holde systemet sikkert med ESET Cyber Security Pro. Vær forsigtig, når du ændrer parametrene til realtidsbeskyttelse. Vi anbefaler, at du kun ændrer disse parametre i særlige tilfælde. Det kan f.eks. være i en situation, hvor der er en konflikt med et bestemt program.

Efter installationen af ESET Cyber Security Pro optimeres alle indstillinger til at yde det maksimale niveau af systemsikkerhed til brugerne. Hvis du vil gendanne standardindstillinger, skal du klikke på Standard nederst til venstre i vinduet Realtidsbeskyttelse (Konfiguration > Indtast programpræferencer ... > Realtidsbeskyttelse).