Udeladelser

I sektionen Udeladelser kan du udelade visse filer/mapper, programmer eller IP/IPv6-adresser fra scanning.

Filer og mapper, der vises under fanen Filsystem, udelades fra alle scannere: Opstart, Realtid og On-Demand (computerscanning).

Sti – Sti til udeladte filer og mapper

Trussel – Hvis der er et navn på en trussel ud for en udeladt fil, betyder det, at filen kun er udeladt for den pågældende trussel, men ikke fuldstændig. Hvis filen senere bliver inficeret med anden malware, registreres det af antivirusmodulet.

plus – Opretter en ny udeladelse. Angiv stien til et element (du kan også bruge jokertegnene * og ?), eller vælg mappen eller filen fra træstrukturen.

minus – Fjerner markerede poster

Standard – Annullerer alle udeladelser

Under fanen Internet og e-mail kan du udelade visse Programmer eller IP-/IPv6-adresser fra protokolscanning.