Scanningsmål

Træstrukturen til scanningsmål sætter dig i stand til at vælge filer og mapper, der skal scannes for virusser. Mapper kan også vælges i overensstemmelse med en profils indstillinger.

Et scanningsmål kan mere præcist defineres ved at indtaste stien til den mappe eller de(n) fil(er), som du vil medtage i scanningen. Vælg mål i træstrukturen, der viser alle tilgængelige mapper på computeren, ved at markere det afkrydsningsfelt, der er knyttet til en bestemt fil eller mappe.