Scanningsprofiler

Dine foretrukne scanningsindstillinger kan gemmes til fremtidig scanning. Vi anbefaler, at du opretter en forskellig profil (med forskellige scanningsmål, scanningsmetoder og andre parametre) til alle scanninger, der anvendes jævnligt.

Hvis du vil oprette en ny profil, skal du gå til hovedmenuen, klikke på Konfiguration > Indtast programpræferencer... (eller trykke på cmd+,) > Computerscanning og klikke på Rediger... ved siden af listen over aktuelle profiler.

PROFILE_MANAGER

Du kan få hjælp til at oprette en scanningsprofil, der passer til dine behov, i afsnittet Konfiguration af ThreatSense-programparametre, hvor du kan få en beskrivelse af de enkelte parametre til konfiguration af scanningen.

Eksempel: Lad os antage, at du vil oprette din egen scanningsprofil, og den konfiguration, der er knyttet til profilen "Smart scan", er delvist egnet, men du vil ikke scanne runtime-pakkefunktioner eller potentielt usikre programmer, og du vil også anvende Gennemgribende rensning. I vinduet Liste over on-demand-scannerprofiler skal du indtaste profilnavnet, klikke på knappen Tilføj og bekræfte ved at klikke på OK. Juster derefter parametrene, så de opfylder dine krav, ved at indstille ThreatSense-motor og Scanningsmål.

Hvis du vil slå operativsystemet fra og lukke computer, når on-demand-scanningen er afsluttet, skal du bruge indstillingen Luk computeren efter scanning.