Brugerdefineret scanning

Brugerdefineret scanning er den anbefalede indstilling, hvis du vil angive scanningsparametre som f.eks. scanningsmål og scanningsmåder. Fordelen ved at køre en brugerdefineret scanning er, at det er muligt at konfigurere detaljerede parametre. Forskellige konfigurationer kan gemmes som brugerdefinerede scanningsprofiler, hvilket kan være nyttigt, hvis scanning udføres gentagne gange med de samme parametre.

Du kan vælge scanningsmål ved at vælge Computerscanning > Brugerdefineret scanning og derefter vælge specifikke Scanningsmål i træstrukturen. Du kan også angive et scanningsmål mere præcist ved at angive stien til den mappe eller den eller de filer, som du vil medtage. Hvis du kun ønsker at scanne systemet uden yderligere rensningshandlinger, skal du vælge Scan uden rensning. Derudover kan du vælge mellem tre rensningsniveauer ved at klikke på Opsætning... > Rensning.

note

Tilpasset scanning

Det anbefales, at erfarne brugere, der tidligere har arbejdet med antivirusprogrammer, udfører computerscanninger med Brugerdefineret scanning.