Skapa uppdateringsaktiviteter

Uppdateringar utlöses manuellt genom att klicka på Uppdatera på huvudmenyn och sedan klicka på Uppdatera moduler.

Det går även att köra uppdateringar som schemalagda aktiviteter. Konfigurera en schemalagd aktivitet genom att klicka på Verktyg > Schemaläggaren. Som standard är följande aktiviteter aktiverade i ESET Cyber Security Pro :

Vanlig automatisk uppdatering

Automatisk uppdatering efter inloggning

Det går att ändra uppdateringsaktiviteterna för att uppfylla dina behov. Förutom standardaktiviteterna går det även att skapa nya uppdateringsaktiviteter med en användardefinierad konfiguration. Mer information om att skapa och konfigurera uppdateringsaktiviteter finns i avsnittet Schemaläggaren.