Uppgradera ESET Cyber Security Pro till en ny version

För maximalt skydd är det viktigt att använda den senaste versionen av ESET Cyber Security Pro. Sök efter en ny version genom att klicka på startfönstret på huvudmenyn. Om en ny version finns tillgänglig visas ett meddelande. Klicka på Läs mer... för att öppna ett nytt fönster som visar den nya versionens versionsnummer och ändringsloggen.

Klicka på Ja för att hämta den senaste versionen eller klicka på Inte nu för att stänga fönstret och hämta uppgraderingen senare.

Om du klickar på Ja hämtas filen till standardmappen för hämtade filer (eller standardmappen inställd i din webbläsare). Starta filen när hämtningen är klar och följ anvisningarna. Ditt användarnamn och lösenord överförs automatiskt till den nya installationen. Vi rekommenderar att söka regelbundet efter uppgraderingar, särskilt om ESET Cyber Security Pro installeras med CD/DVD.