Schemaläggaren

Det går att hitta Schemaläggaren i ESET Cyber Security Pro huvudmeny under Verktyg. Schemaläggaren innehåller en lista med alla schemalagda aktiviteter och konfigurationsegenskaper som t.ex. förinställt datum, tid och använd genomsökningsprofil.

PAGE_SCHEDULER

Schemaläggaren hanterar och startar schemalagda aktiviteter med fördefinierade konfigurationer och egenskaper. Konfigurationerna och egenskaperna innehåller information om datum och tid samt vilka profiler som används när aktiviteten utförs.

Som standard visas följande schemalagda aktiviteter i Schemaläggaren:

Loggunderhåll (efter att alternativet Visa systemaktiviteter aktiverats i schemaläggarens inställningar)

Kontroll av filer som startas efter inloggning

Kontroll av filer som startas efter lyckad uppdatering av detekteringsmoduler

Vanlig automatisk uppdatering

Automatisk uppdatering efter inloggning

Redigera konfigurationen för en befintlig schemalagd aktivitet (både standard och användardefinierad) genom att hålla ned CTRL och klicka på aktiviteten du vill ändra och klicka på Redigera eller markera aktiviteten och klicka på Redigera aktivitet.