Uppdatera

Regelbunden uppdatering av ESET Cyber Security Pro är nödvändigt för att bibehålla maximalt skydd. Uppdateringsmodulen säkerställer att programmet alltid är aktuellt genom att hämta de senaste detekteringsmodulerna.

Genom att klicka på Uppdatera på huvudmenyn kan du hitta aktuell uppdateringsstatus för ESET Cyber Security Pro, inklusive datum och tid för den senaste uppdateringen och om en uppdatering behövs. Starta uppdateringen automatiskt genom att klicka på Uppdatera moduler.

I normala fall visas meddelandet Ingen uppdatering behövs – de installerade modulerna är aktuella i fönstret Uppdatering om uppdateringar hämtats normalt. Om det inte går att uppdatera modulerna rekommenderar vi att kontrollera uppdateringsinställningarna – den vanligaste orsaken till detta fel är felaktigt angivna autentiseringsuppgifter (användarnamn och lösenord) eller felaktigt konfigurerade anslutningsinställningar.

Uppdateringsfönstret innehåller även detekteringsmotorns versionsnummer. Versionsnumret är länkat till ESET:s webbplats, där detekteringsmotorns uppdateringsinformation finns.