Inställning av proxyserver

Proxyserverinställningarna går att konfigurera i Inställningar > Ange programinställningar... (eller tryck på cmd+,) > Proxyserver. Anges proxyservern på denna nivå definieras de globala proxyserverinställningarna för alla ESET Cyber Security Pro-funktioner. Dessa parametrar används av alla moduler som kräver anslutning till internet. ESET Cyber Security Pro stöder autentiseringstyper som Basic Access och NTLM (NT LAN Manager).

Ange proxyserverinställningar för denna nivå genom att markera kryssrutan Använd proxyserver och ange proxyserverns IP-adress eller URL i fältet Proxyserver. Ange porten där proxyservern tar emot anslutningar i fältet Port (3128 är standard). Du kan även klicka på Detektera och låta programmet fylla i båda fälten.

Om kommunikationen med proxyservern kräver autentisering anger du ett giltigt Användarnamn och Lösenord i respektive fält.