Importera och exportera inställningar

Om du vill importera en befintlig konfiguration eller exportera din ESET Cyber Security Pro-konfiguration klickar du på Inställningar > Importera och exportera inställningar.

Import och export är användbara om du behöver säkerhetskopiera din aktuella ESET Cyber Security Pro-konfiguration för att använda den senare. Exportera inställningar är också praktiskt för användare som vill använda sin föredragna ESET Cyber Security Pro-konfiguration på flera system. Det är enkelt att importera en konfigurationsfil för att överföra önskade inställningar.

IMPORT_EXPORT

Om du vill importera en konfiguration väljer du Importera inställningar och klickar på Bläddra för att navigera till den konfigurationsfil du vill importera. Om du vill exportera väljer du Exportera inställningar och använder webbläsaren för att välja en plats på datorn där konfigurationsfilen ska sparas.