Smart genomsökning

Smart genomsökning startar snabbt en genomsökning av datorn och rensa infekterade filer utan användaråtgärder. Dess huvudsakliga fördel är enkel användning utan en detaljerad genomsökningskonfiguration. Smart genomsökning kontrollerar alla filer i alla mappar och rensar eller tar bort identifierade infiltrationer. Rensningsnivån är automatiskt inställd på standardvärdet. Se avsnittet Rensning för ytterligare information om olika typer av rensning.