Anpassad genomsökning

Anpassad genomsökning är en optimal lösning för att ange genomsökningsparametrar såsom genomsökningsobjekt och genomsökningsmetoder. Fördelen med att köra en anpassad genomsökning är möjligheten att konfigurera parametrarna i detalj. Det går att spara olika konfigurationer som användardefinierade genomsökningsprofiler som kan vara användbara om genomsökning upprepas med samma parametrar.

Välj genomsökningsobjekt genom att välja Genomsökning av datorn > Anpassad genomsökning och sedan välja specifika Genomsökningsobjekt i trädet. Ett genomsökningsobjekt går att ange mer exakt genom att skriva in sökvägen till mappen eller filerna som ska inkluderas. Är du endast intresserad av att söka igenom systemet utan ytterligare rensningsåtgärder väljer du Genomsök utan rensning. Det går dessutom att ange en av tre rensningsnivåer genom att klicka på Inställningar... > Rensning.

note

Anpassad genomsökning

Genomsökning av datorn med anpassad genomsökning rekommenderas för avancerade användare med tidigare erfarenhet av antivirusprogram.