Genomsökning och blockering av flyttbara medier

ESET Cyber Security Pro kan på begäran söka igenom isatta flyttbara minnesenheter (CD, DVD, USB osv.). I macOS 10.15 kan ESET Cyber Security Pro även söka igenom andra externa medieenheter.

important

Genomsökning av flyttbara medier i macOS 11 och senare

ESET Cyber Security Pro installerat i macOS 11 och senare, genomsöker endast minnesenheter.

NEW_DEVICE

Flyttbara medier kan innehålla skadlig kod och utsätta datorn för risker. Blockera flyttbara medier genom att klicka på Medieblockeringsinställningar (se bilden ovan) eller klicka i huvudmenyn på Inställningar > Ange programinställningar... > Media i programmets huvudfönster och markera Aktivera blockering av flyttbara media. Avmarkera önskade mediavolymer för att tillåta åtkomst till vissa typer av media.

note

Åtkomst till CD-ROM

Om du vill tillåta åtkomst till en extern CD-ROM-enhet ansluten till datorn med en USB-kabel avmarkerar du alternativet CD-ROM.