Skydd mot nätfiske

Termen nätfiske står för en kriminell verksamhet som använder social ingenjörskonst (manipulation av användare för att komma åt konfidentiell information). Nätfiske används ofta för att få tillgång till känsliga uppgifter som bankkonton, kreditkortsnummer, PIN-koder eller användarnamn och lösenord.

Vi rekommenderar att du har skydd mot nätfiske aktiverat (Inställningar > Ange programinställningar ... > Skydd mot nätfiske). Alla potentiella nätfiskeattacker som kommer från farliga webbplatser eller domäner blockeras och ett varningsmeddelande visas som informerar dig om attacken.