Bijwerken

ESET Cyber Security Pro moet regelmatig worden bijgewerkt om het maximale beveiligingsniveau te kunnen blijven bieden. De updatemodule waarborgt dat het programma altijd is bijgewerkt door steeds de meest recente detectiemodules te downloaden.

Klik in het hoofdmenu op Bijwerken voor het weergeven van de actuele updatestatus van ESET Cyber Security Pro, inclusief de datum en tijd van de laatste update en of er een update nodig is. U begint het updateproces handmatig door te klikken op Modules bijwerken.

Onder normale omstandigheden, dus wanneer updates zonder problemen worden gedownload, wordt het bericht Bijwerken is niet nodig. De geïnstalleerde modules zijn up-to-date in het venster Bijwerken weergegeven. Als de modules niet kunnen worden bijgewerkt, wordt aangeraden de update-instellingen te controleren. De meest voorkomende reden voor deze fout is onjuist ingevoerde verificatiegegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) of onjuist geconfigureerde verbindingsinstellingen.

Het updatevenster bevat ook het versienummer van de detectie-engine. Het versienummer is gekoppeld aan de webpagina van ESET waar de updategegevens over de detectie-engine staan.