Proxyserver instellen

Instellingen voor de proxyserver kunt u configureren in Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven... (of druk op cmd+,) > Proxyserver. Als u de proxyserver op dit niveau opgeeft, worden algemene instellingen voor de proxyserver gedefinieerd voor alle functies van ESET Cyber Security Pro. De hier gedefinieerde parameters hier worden gebruikt door alle modules die verbinding met internet vereisen. ESET Cyber Security Pro ondersteunt de basistoegang en NTLM-verificatie (NT LAN Manager).

U kunt instellingen voor de proxyserver op dit niveau opgeven door het selectievakje Proxyserver gebruiken in te schakelen en het IP-adres of de URL van de proxyserver in te voeren in het veld Proxyserver. Geef in het veld Poort de poort op waarop de proxyserver verbindingen accepteert (standaard is dit 3128). U kunt ook op Detecteren klikken om het programma beide velden te laten invullen.

Als voor communicatie met de proxyserver verificatie is vereist, geeft u een geldige Gebruikersnaam en Wachtwoord op in de desbetreffende velden.