Instellingen importeren en exporteren

Als u een bestaande configuratie wilt importeren of uw ESET Cyber Security Pro-configuratie wilt exporteren, klikt u op Instellingen > Instellingen voor importeren of exporteren.

Importeren en exporteren is nuttig wanneer u een back-up wilt maken van uw huidige configuratie van ESET Cyber Security Pro, zodat u deze later kunt gebruiken. Instellingen exporteren is ook handig voor gebruikers die hun voorkeursconfiguratie van ESET Cyber Security Pro op meerdere systemen willen gebruiken. U kunt eenvoudig het configuratiebestand importeren om zo de gewenste instellingen over te brengen.

IMPORT_EXPORT

Als u een configuratie wilt importeren, selecteert u Instellingen importeren en klikt u op Bladeren om naar het configuratiebestand te navigeren dat u wilt importeren. Als u wilt exporteren, selecteert u Instellingen exporteren en gebruikt u de browser om een locatie op uw computer te selecteren waar u het configuratiebestand opslaat.