Installatie

Sluit alle programma's op de computer voordat u het installatieproces start. ESET Cyber Security Pro bevat onderdelen die tot conflicten kunnen leiden met andere antivirusprogramma's die op de computer zijn geïnstalleerd. ESET raadt u aan dergelijke antivirusprogramma's te verwijderen om potentiële problemen te voorkomen.

Ga op een van de volgende manieren te werk om de installatiewizard te starten:

Als u installeert met een bestand dat u hebt gedownload van de ESET-website, opent u het bestand en dubbelklikt u op het pictogram Installeren

Als u het programma installeert vanaf de installatie-cd/dvd, plaatst u deze in de computer, opent u deze vanaf het bureaublad of het Finder-venster en dubbelklikt u op het pictogram Installeren.

INSTALL_PACKAGE

De installatiewizard begeleidt u tijdens de installatie. Tijdens de eerste fase van de installatie zoekt het installatieprogramma automatisch online naar de meest recente productversie. Als er een nieuwere versie wordt gevonden, hebt u de mogelijkheid de nieuwste versie te downloaden alvorens het installatieproces voor te zetten.

Nadat u akkoord bent gegaan met de eindgebruikersovereenkomst wordt u gevraagd een van de volgende installatiemodi te selecteren:

Standaardinstallatie

Aangepaste installatie