Geavanceerde opties

In dit venster kunt u definiëren welke objecttypen door de ThreatSense-engine worden gescand. Voor meer informatie over Zelfuitpakkende archieven, Software voor runtime-compressie en Geavanceerde heuristiek, verwijzen wij u naar Parameters voor ThreatSense-engine instellen.

We raden niet aan wijzigingen aan te brengen in het gedeelte Standaardarchiefinstellingen, tenzij u een specifiek probleem wilt oplossen, aangezien hogere nestingsniveaus voor archieven de systeemprestaties negatief kunnen beïnvloeden.

ThreatSense-parameters voor uitgevoerde bestanden: standaard wordt Geavanceerde heuristiek gebruikt wanneer bestanden worden uitgevoerd. Wij raden ten zeerste aan Smart-optimalisatie en ESET Live Grid ingeschakeld te laten om negatieve gevolgen voor de systeemprestaties te beperken.

Compatibiliteit van netwerkvolumes vergroten: met deze optie verbetert u de prestaties wanneer bestanden via het netwerk worden geopend. Deze optie moet worden ingeschakeld als u met vertragingen te maken krijgt wanneer bestanden op netwerkstations worden geopend. Deze functie maakt op macOS 10.10 en later gebruik van de systeembestandcoördinator. Niet alle toepassingen ondersteunen de systeembestandcoördinator. Microsoft Word 2011 bijvoorbeeld ondersteunt deze functie niet en Word 2016 wel.