Wanneer moet de configuratie voor Real-timebeveiliging worden gewijzigd?

Real-timebeveiliging is het meest essentiële onderdeel om een systeem veilig te houden met ESET Cyber Security Pro. Wees voorzichtig bij het aanpassen van de parameters voor Real-timebeveiliging. Wij adviseren u deze parameters alleen te wijzigen in specifieke situaties. Bijvoorbeeld een situatie waarin er een conflict is met een bepaalde toepassing.

Na installatie van ESET Cyber Security Pro zijn alle instellingen geoptimaliseerd om gebruikers een zo hoog mogelijk niveau van systeembeveiliging te bieden. U kunt de standaardinstellingen herstellen door te klikken op Standaard linksonder in het venster Real-timebeveiliging (Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven... > Real-timebeveiliging).